Recension: Psalm 21

Psalm 21

Titel: Psalm 21

Regissör: Fredrik Hiller

Skådespelare: Jonas Malmsjö

 

 

 

 

Handling: Psalm 21 handlar om den unge, lysande Stockholmsprästen Henrik Horneus, djupt älskad och älskad av sin tillgivna församling, som under de senaste två veckorna har plågats av alltmer skrämmande mardrömmar om sin döda mamma.
En dag får han bud från rättsläkaren uppe i Borgvattnet att hans far, präst även han, under oförklarade omständigheter har drunknat.
Henrik åker genom Norrlands mörka skogar upp till det ensliga Borgvattnet för att undersöka faderns dödsfall – då dörren till den andra sidan öppnas. 
Skuggor från det förflutna närmar sig. Med ett specifikt syfte. Hämnd.

Jag kan säga så här att jag var lite nyfiken på att se denna film och började se den med en viss förhoppning på att det skulle vara något nytt i det svenska filmvärlden. Det är absolut något nytt, svensk skräckfilm ser man inte allt för ofta, men det är tråkigt när man kör samma skrämseltaktik hela tiden Det blir lite fjantigt och inte lika skrämmande när man vet vad som kommer härnäst.

Jag såg inte hela filmen för den var inte bra och helt ointressant. Ni läsare som har läst mina recensioner anar vad betyget kommer att bli. Betyget blir utan tvekan:

1 av 5

 

Annonser

En tanke på “Recension: Psalm 21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: